BINX

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 147 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Binx. Meer weten? Ontdek meer

2 dec 2022 om 16:58 3x op rij 20/30 minuten later dan gevraagd + frieten koud na 3 minuten op tafel. Ondanks de TOPKLASSE-vriendelijkheid & TOP kwaliteit begint dit toch wat te knagen aan de tevredenheid.
27 nov 2022 om 20:59 Twee uur moeten wachten voor wat frietjes met vleesjes. Al een geluk was het nog wel warm...
20 nov 2022 om 21:27 2u bezorgtijd, ik weet dat het zondag druk is. Maar beloof dan niet dat het er al een uur eerder zou zijn. Julienne frietje mocht beter afgeschermd zijn van de andere frietjes
17 nov 2022 om 14:45 zeer lekker gegeten en snelle levering.
13 nov 2022 om 20:31 Siper kwaliteit doe zo verder
13 nov 2022 om 20:00 Jammer dat je elke keer bijbetaald voor een extra te leggen op de burger of eender wat en toch presteren ze het om het er dan niet bij te doen. Echt jammer
7 nov 2022 om 15:24 Lekker gebakken frieten en lekkere zelfgemaakte satés.
5 nov 2022 om 20:52 Dranken niet meegeleverd
5 nov 2022 om 8:26 Op tijd geleverd maar niet echt warm meer. Jammer.
31 okt 2022 om 9:34 De bezorgtijd was 2 uur en 20 min om 20uur hadden we ons eten. Ook een item op onze bestelling was er niet bij. Na telefonisch contact hadden we deze een half uur later.
29 okt 2022 om 7:46 Levering 10 minuten sneller dan aangegeven, dus top. Frieten nog redelijk warm en hadden de "traditionele frituursmaak". Snacks waren allemaal heel lekker. Hun zelfgemaakte tartaarsaus is een aanrader. Hier bestellen we nog!
27 okt 2022 om 9:42 Lekkere volgeladen frietjes!