FRITUUR BINX

Recentebeoordeling


4 sterren uit 351 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Frituur Binx. Meer weten? Ontdek meer

22 jun 2024 om 16:09 Zeer vriendelijke mensen daar, eten was top zeker een aanrader!!!!
21 jun 2024 om 1:52 Super lekker en warm geleverd
11 jun 2024 om 19:43 Ik schrijf niet snel reviews, maar dit vond ik echt niet ok. 4,30 eur voor een, “grote” saté. Met mijn opmerking: Lichtgebakken aub. En ik krijg de kleinste saté ooit, en zag zo zwart als iets. Niet ok! Ook de andere snacks waren te doorbakken.
10 jun 2024 om 6:02 Kwaliteit niet goed bicky burger met extra kaas gevraagd en er lag maar een klein stukje op, broodje boulet gewoon de boulet in 4 stukken gedaan en er tussen gegooid. Broodjes zijn wel zacht maar dat is het enigste positief dat ik nu kan zeggen
3 jun 2024 om 19:00 Snelle levering, sneller dan verwacht. Zeer vriendelijke man, kwam zelf nr mijn voordeur boven (klein appartementsgebouw) De frietjes waren heel lekker (en veel meer dan gevraagd), en de snacks waren ook heel lekker. Een tevreden klant hier ...
2 jun 2024 om 21:31 De frieten en het vlees waren zeer lekker en goed gebakken. De bezorger (souf) was super lief en heeft de bestelling zelfs naar de afdeling van mijn werk komen brengen en dat heeft nog nooit een andere bezorger gedaan.
31 mei 2024 om 21:11 Eerste keer besteld... geen succes helaas. Kan druk zijn, waarvoor alle begrip. Maar kleine bestelling en anderhalf uur wachten? Dat is wel erg lang. Bij aankomst waren de frietjes helaas koud, saus er niet bij, wel meteen nageleverd
31 mei 2024 om 21:02 Slecht ,nooit meer
27 mei 2024 om 10:16 Was heel lekker, en ook een zeer vriendelijke koerier +++
26 mei 2024 om 21:24 Eerste keer besteld en het was heel lekker! Ook qua prijs-kwaliteit verhouding was dit dik inorde! Zeker voor herhaling vatbaar.
25 mei 2024 om 21:36 De frieten waren heel lekker, was op tijd geleverd en een vriendelijke koerier. Ik bestel zeker nog eens.
25 mei 2024 om 5:16 Was echt niet lekker, friet was veel te hard gebakken, kon je niet eten zo hard en koud