BINX

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 322 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Binx. Meer weten? Ontdek meer

3 mrt 2024 om 22:11 niet alles wat besteld en betaald was is geleverd...
3 mrt 2024 om 20:29 Zoals steeds lekker en warm eten
3 mrt 2024 om 20:12 Bestelling was op tijd zoals zelf aangeduid. Eten lekker en nog warm. Vriendelijke bezorger.
3 mrt 2024 om 19:24 Te lang , ons eten was koud en waar het vandaan komt is zelfs niet ver!!!
2 mrt 2024 om 20:09 Frietjes waren koud, hamburgers Waren plat en de kaasballetjes waren plat geduwd… groot verschil dan de andere keren….
19 feb 2024 om 11:47 Na een uur belde we en we begrepen dat het druk was vanwege laatste dag vakantie en dat wij de volgende levering waren maar moesten dan nog eens 45 minuten wachten… nog niet eerder meegemaakt voor frieten voor 2 personen. Gelukkig waren ze lekker
18 feb 2024 om 20:13 Besteld op zondag maar de levering heeft bijna 2,5u geduurd. We bestellen vaker op andere dagen en dan kan het soms ook lang wachten zijn. Werken aan timemanagement lijkt me een must!
16 feb 2024 om 21:02 Wij bestellen geregeld bij Binx en het is altijd suuuuuperlekker, vers en duidelijk met liefde gemaakt. De porties zijn echt heel groot en de koeriers zijn zeer vriendelijk!! 10/10!
20 jan 2024 om 21:12 Het eten was superlekker! Nog warm toen het aankwam en supersnelle levering! Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.
9 jan 2024 om 11:13 frietjes en snacks waren lekker en warm! Snel geleverd
16 dec 2023 om 23:20 Op aanraden van vrienden hier besteld en het was heerlijk en ook zeer verzorgd ingepakt ! Het was ook heel snel geleverd ! Wij zijn fan !
11 dec 2023 om 8:57 Lekkere warme frietjes en snacks. Via gsm op de hoogte gehouden ivm een beetje vertraging: tof dat ze de moeite hiervoor deden!